Bufa Kft.
Székhely: 1108 Budapest,
Kozma utca 13.
Adószám: 10898013-2-51
Cégjegyzékszám: 01-09-269450

Aktuális

Polgármesteri jutalmazás a Rendvédelmi Napokért

2017.10.17-én köszönő értekezletet hívott össze Kovács Róbert, Kőbánya polgármestere a Kőrösi Kulturális Központban.

Az eseményen a X. Kőbányai Rendvédelmi Napon közreműködött szervezetek vezetői és munkatársai vettek részt, vagyis mindazok, akik közreműködtek a rendezvénysorozat szervezésében és sikeres lebonyolításában.

A kerület vezetőjének köszöntő szavai után Radványi Gábor alpolgármesterrel és Tóth Béla nyugalmazott rendőr ezredessel, a Kőbánya Közbiztonságáért Közalapítvány kuratóriumának elnökével egy-egy oklevelet és emlékplakettet adtak át a meghívott szervezetek képviselőinek. Ezt követően egy kis állófogadás mellett, kötetlen beszélgetés vette kezdetét a különböző szervezetek képviselői, valamint a rendezvény szervezői között.

Mint kerületi Büntetés-végrehajtási szervezet, a „BUFA” Kft. és a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet jutalmazottjai közösen vettek részt az értekezleten. A Budapesti Fegyház és Börtön állományából Prohászka Petra bv. főhadnagy és Varga Sándor bv. törzszászlós részesült jutalomban, melyet Biczó László bv. dandártábornok Úr vett át a nevükben. Társaságunk részéről jutalmazásban részesült Mészáros-Nagy Noémi bv. ezredes, bv. tanácsos, gazdasági vezető asszony és Pozsár Vivien a „BUFA” kommunikációs tevékenységéért felelős referense.