Bufa Kft.
Székhely: 1108 Budapest,
Kozma utca 13.
Adószám: 10898013-2-51
Cégjegyzékszám: 01-09-269450

Aktuális

X Kőbányai Rendvédelmi Napok

Idén tizedik alkalommal került megrendezésre a Kőbányai Rendvédelmi Napok, szeptember első hétvégéjén az Óhegy Parkban. A rendezvény főszervezője a Kőbányai Önkormányzat és a Kőbánya Közbiztonságáért Közalapítvány volt. A műsorvezető személyében Kautzky Armand Jászai Mari- díjas színművészt tisztelhettük meg.

Szombaton a rendvédelmi dolgozók számára szervezett családi programok domináltak, vasárnap pedig a nagyközönséget várták szeretettel a szervezők. Természetesen ettől függetlenül, mindkét napon bárki részt vehetett.

A rendezvény méltóságát erősítették, az országházból kifejezetten erre az alkalomra érkezett történelmi zászlók, amelyek előtt felsorakoztak a rendvédelemmel foglalkozók és velük együtt dolgozó szervezetek reprezentánsai.

Kovács Róbert, Kőbánya Polgármesterének köszöntője után a rendezvény kezdetét vette.

Kiemelt programként szerepelt a szombati családi napon, a virtusvetélkedő és a főzőverseny. Utóbbin a „BUFA” Kft. csapata első helyezést ért el. A nyertes étel elkészítését ezúton is köszönjük Gáspárdy Tünde Kolléganőnknek és az előkészületekben segédkező Kollégáknak.

 

A vasárnapi programok között szerepelt lovas bemutató, kutyás bemutató, a Tűzoltóság, Országos Mentőszolgálat és Katasztrófavédelem közös bemutatója, valamint sok egyéb más érdekesség.

A műsorokon kívül mindkét napon állandó programokkal és kiállításokkal várták az érdeklődőket a rendvédelmi szervek saját sátraiknál.

A „BUFA” Kft. idén is a Budapesti Fegyház és Börtönnel közösen vett részt a rendezvényen.

 

Társaságunk az irodabútor és fogvatartotti foglalkoztatás népszerűsítésé mellett, idén egy gyermek sátorral is kedveskedett az érdeklődőknek, ahol a gyerekek a sikeres „pecázás” után, fogvatartottak által készített ajándéktárgyakat nyerhettek.

 

A rendezvényt az alábbi két videón tekinthetik meg:

https://www.youtube.com/watch?v=hIWTuYmOrlg&feature=player_embedded

 

https://www.youtube.com/watch?v=nLoCkLyBuZo&feature=youtu.be