Bufa Kft.
Székhely: 1108 Budapest,
Kozma utca 13.
Adószám: 10898013-2-51
Cégjegyzékszám: 01-09-269450

Köszöntő

 

Tisztelt Látogató!

 

Üdvözlöm Önt a Büntetés-végrehajtás egyik gazdálkodó szervezetének a BUFA Kft honlapján, melyet az Állami Partner programban részt vevő társszervezeteinkkel 2013 januárjában indítottunk útjára. 

A Budapesti Faipari Termelő és Kereskedelmi Kft.– akárcsak a többi bv. gazdasági társasággal – kapcsolatban számtalan vélemény, előítélet, tévhit fogalmazódik meg a köztudatban, gyakran valós ismeretek nélkül. A börtönön belüli munkáltatás a legtöbb ember számára ismeretlen világ, amely a külvilágtól elzártan sajátos szabályrendszer szerint működik.

Kevesen ismerik tehát azt az életet és munkát, ami a bástyafalak mögött folyik, de sokan szeretnének róla többet tudni. Ezzel a honlappal egyrészt ezt az igényt szeretnénk kielégíteni és betekintést adni az érdeklődők számára a tevékenységeinkkel, kínálatunkkal és egyéb tudnivalókkal kapcsolatos ismeretekbe.

 

Tisztelettel:

Váradi Balázs
bv. ezredes bv. tanácsos
ügyvezető igazgató

 

Aktualitás

Átadták az új mosodát

Ünnepélyes keretek között október 25-én adták át a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet III. objektumában kialakított új higiénikus mosodát.

Bővebben

5 éves a központi ellátás

A központi ellátás ötödik évfordulója alkalmából konferenciát és kiállítást rendezett a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága.

Bővebben

Ügyvezetői értekezlet Állampusztán

A május 11-én tartott értekezleten elsőként a gazdasági társaságok ügyvezető igazgatói számoltak be az első negyedév eredményeiről, tendenciákról. 

Bővebben