Bufa Kft.
Székhely: 1108 Budapest,
Kozma utca 13.
Adószám: 10898013-2-51
Cégjegyzékszám: 01-09-269450

Termékeink

Letölthető bútorkatalógus

EGYSÉGES ASZTALOK
Az íróasztalok 700 és 800 mm mélységben és négyféle szélességben készülnek, kábelcsatornával és kábelkibukóval külön rendelhet (fekete vagy szürke színben). Az íróasztalok mindegyike homloklapokkal készül.

Az asztalok egymással vagy az előtét és oldaltárgyalókkal tetszés szerint kombinációban csatlakoztatható.
A tárgyaló asztalok négy méretben készülnek, két típusnál az egyik oldal félköríves. Igény esetén csőlábbal is rendelhető.

A bútor anyaga fizikai és mechanikai behatásoknak kiválóan ellenálló 25 mm vastag laminált faforgácslapból készül, élei 2 mm vastag műanyag élléccel lezárt, cseresznye, bükk, szürke, fekete erezet színben illetve a megrendelővel egyeztetett színekben. A különböző változatos alakú elemekből az asztalkonfigurációk végtelen sora állítható össze.  Az asztalokhoz az Egységes szekrények és konténerek családból lehet színben és funkcióban megfelelőt választani. Raktári készlet nincs. Megrendelés esetén indul a gyártás.

EGYSÉGES KONTÉNEREK
Egységes konténercsalád legfőbb értéke a praktikusság, a kényelem és a célszerűség, mely párosul az igényes kivitelezéssel. Intelligens tárolórendszer szinte minden termékcsalád funkcionális kiegészítője.
Konténerek görgős és talpas kivitelben írószertartó tálcával és központi zárral készülnek, lehetnek végig fiókosak.
A fiókok anyaga választható: műanyag, vagy fém, mozgásuk zajtalan golyós acélteleszkóppal történik. A konténer anyaga 18 mm vastag, a tetőlap 25 mm vastag, élei 2 mm vastag műanyag élléccel lezárt, fizikai és mechanikai behatásoknak kiválóan ellenálló laminált faforgácslap. Raktári készlet nincs. Megrendelés esetén indul a gyártás.

EGYSÉGES SZEKRÉNYEK
A választékban szerepelnek nyitott, teleajtós szekrények, ezek különböző kombinációi, akasztós, tolóajtós szekrények négy féle magassági és négy féle szélességi méretben. Az egy ajtós szekrények jobbos, balos kivitelben, a két és három polcközű szekrények alsó, felső változatban is készülnek.
A bútor 18 mm vastag laminált faforgácslapból készül, élei 2 mm vastag műanyag élléccel lezárt, cseresznye, bükk, szürke, fekete erezet színekben illetve a megrendelővel egyeztetett színekben. A teleajtós szekrények zárható kivitelben is rendelhető.
A szekrények összeszerelve és kompletten vásárolható. Raktári készlet nincs. Megrendelés esetén indul a gyártás.HEVERŐK
200 cm hosszú és 90 cm széles egyszerű megjelenésű heverő.
A heverő anyaga fizikai és mechanikai behatásoknak kiválóan ellenálló 18 mm vastag laminált faforgácslapból készül, élei 2 mm vastag műanyag élléccel lezárt, cseresznye, bükk, szürke, fekete erezet színben illetve a megrendelővel egyeztetett színekben készül.
Rendelhető fejrésszel együtt vagy nélküle.
A szivacsos fekvőfelülete alatt nagyméretű ágyneműtartót található. A fejvéget a heverő mindkét végére fel lehet szerelni. Szövet színét a megrendelő választja. Raktári készlet nincs. Megrendelés esetén indul a gyártás.

KONZORCIUMI PARTNEREINK:
                   

 

           

TELMEX-NOWY STYL butorgyártó és kereskedelmi zrt
LINEA-ART Kft. GARZON BÚTOR ZRT

TELMEX-NOWY STYL

butorgyártó és kereskedelmi zrt

 

                                 

 

                                        

REFERENCIÁK: